Wij zoeken een Assistent Controller

Wij ontwikkelen software platforms, brands en producten voor de USA markt. Ons bedrijf groeit en daarom zijn we op zoek naar een collega die ons team Finance komt helpen als

Assistent Controller ‘met grenzeloze ambitie’ (32-40 uur)

Wat ga je doen?

Cijfers geven de historie aan, maar zijn juist voor jou de basis om mede het kompas te zetten. Wij verwachten dat je initiatief neemt binnen je positie en proactief procesverbetering aandraagt. Je beheert de administratie, controleert en analyseert de cijfers op te behalen marges en alles wat met geldstromen te maken heeft voor de diverse entiteiten; Je bepaalt, beheerst, communiceert en rapporteert de financiële rapportages middels KPI’s naar het management; Je onderzoekt tools, waardoor we sneller, slimmer, geautomatiseerd en secuurder kunnen werken om door te groeien en vooruit te denken in de e-commerce business; kortom, Jij zorgt voor de juiste balans.

In kernwoorden ben jij: Ambitieus, analytisch, betrokken, collegiaal, commercieel, efficiënt, integer, health-minded en zelfstandig.

Dit zien we graag bij jou:

  • Een HBO afgeronde opleiding in financiële richting;
  • Relevante werkervaring in een internationale omgeving;
  • Affiniteit met ICT en E-commerce;
  • Diepgang wat betreft financiële en bedrijfseconomische onderwerpen;
  • Communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal;

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een fijne werkplek in Dordrecht, die bruist van de energie maar waar ook ruimte is voor focus en creativiteit.
  • Veel vrijheid: resultaat is wat telt, aan jou de verantwoordelijkheid om dat vorm te geven.
  • Een heel prima salaris: onze verwachtingen zijn hoog, maar we geven daar veel voor terug.
  • Champagne, potluck en pizza! Als we mooie resultaten hebben behaald, vieren we dat met elkaar. Goede omzet behaald? Dat betekent
  • champagne! Eens in de zoveel tijd organiseren we een potluck lunch, waarbij iedereen van elkaars kookkunsten kan genieten. En op vrijdag is er standaard pizza en een biertje om het weekend in te luiden. Kortom: genieten van ons harde werk is voor ons essentieel.

Meer over Sevenground

We zijn een hecht bedrijf dat volledig op eigen benen staat. Met ons nuchtere Hollandse boerenverstand en onze creativiteit zorgen we voor een vlotte besluitvorming en mooie no-nonsense producten, waar iedereen iets aan heeft. Veel van de 40 collega’s (waarvan de helft remote-werkers wereldwijd), weten zich afhankelijk van hun Schepper. Tegelijk zijn we soms een tikkeltje eigenwijs, stellen we hoge eisen aan onszelf en aan elkaar. De reden van het bestaan van Sevenground is dat we door de inzet van onze talenten geld verdienen en daarvan delen met mensen die dagelijks bouwen aan God’s koninkrijk (zoals evangelisten) of het financieel minder getroffen hebben (bijv. door kind sponsoring). Mattheüs 28 is de drijfveer: Vertel alle volken het Goede nieuws. Onze organisatie kent weinig top-down management. We zijn professionals die verantwoordelijk zijn voor het beheer van ons eigen werk.

Belangstelling?

Wanneer je interesse hebt en meer wilt weten over deze functie dan nodigen we je uit om contact
op te nemen met Annette Westerhuis Bos ([email protected]). Direct solliciteren kan ook. Graag motivatiebrief met C.V. richten aan Annette. Wij kijken er naar uit.