Wij zoeken een Financieel Administratief Talent

Wij ontwikkelen software platforms, brands en producten voor de USA markt. Ons bedrijf groeit en daarom zijn we op zoek naar een collega die ons team Finance komt helpen als

Financieel Administratief Talent ‘met grenzeloze ambitie’ (32-40 uur)

Wat ga je doen?

Samen met ons finance team ondersteun, verwerk en controleer je de administratie voor de diverse entiteiten. Daarnaast ga jij wellicht in de toekomst assisteren bij de periodieke financiële overzichten en financiële controleprocessen.

Waarom is dit (n)iets voor jou?

+ Jouw hart gaat sneller kloppen van het werken met verschillende entiteiten, buitenlandse banken en diverse valuta.
+ Je bent gestructureerd, werkt planmatig en hebt pas rust als jouw werk goed georganiseerd is.
+ Je voelt je fijn in een omgeving waar iedereen net een stapje harder loopt dan je gewend bent. Dat prikkelt jouw ambitie om het beste uit jezelf te halen.

– Je voert het werk uit dat naar je toekomt, maar kijkt niet verder dan je neus lang is. Processen verbeteren, dingen nog efficiënter uitvoeren? Dat is aan jou niet besteed.
– Jij voert je dingen solo uit. Overleggen met collega’s en communiceren met andere afdelingen, daar voel je je alleen maar ongemakkelijk bij.

Dit zien we graag bij jou:

  • Een MBO+ werk- en denkniveau met relevante afgeronde financieel administratieve opleiding;
  • Relevante werkervaring met Exact Online;
  • Beschikbaarheid van 32-40 uur per week.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een fijne (eventueel deels digitale) werkplek in Dordrecht, die bruist van de energie maar waar ook ruimte is voor focus en creativiteit.
  • Veel vrijheid: resultaat is wat telt, aan jou de verantwoordelijkheid om dat vorm te geven.
  • Een prima salaris: onze verwachtingen zijn hoog, en we geven daar veel voor terug.
  • Als we mooie resultaten hebben behaald, vieren we dat met elkaar. Op vrijdag doen we een hapje en een drankje om het weekend in te luiden.

Belangstelling?

Kijk dan het korte filmpje hieronder en laat ons weten waarom je bij ons wilt werken. Vertel dit aan René van der Keur (06-54782122 bel of app gerust) of in een brief die je samen met je C.V. stuurt ([email protected]).