Wij zoeken een Managementassistent (32-40 uur)

Sevenground ontwikkelt software platforms, brands en producten voor de Amerikaanse markt. Ons bedrijf groeit en daarom zijn we op zoek naar een collega. Word jij onze Managementassistent?

Hoe ziet jouw werk er uit?

Veelzijdig en afwisselend. Daar houd jij van: ‘Wat zijn de plannen? Wat wordt er gebouwd en waar kan ik mee helpen?’ Jouw tandwielen gaan al draaien en in no time heb je een plan om het project in goede banen te leiden. Je organiseert, structureert en stuurt bij. Je weet wat de lopende zaken zijn die aandacht vereisen. Je helpt de MT-leden met prioriteren en bewaakt de voortgang. Daarnaast ben je de personal assistant van de CEO, plant vergaderingen en notuleert de besluiten en acties waarmee je uitstekend op de hoogte bent van alles wat er speelt.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt ervaring met projectmanagement tools (zoals Asana);
 • Je overziet meerdere projecten, houdt mensen accountable en de uit te voeren acties up to date;
 • Lopen zaken uit, dan informeer je proactief de teamleden over verandering van de planning;
 • Je bent servicegericht, houdt van samenwerken en kan omgaan met weerstand;
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een fijne, dynamische, werkplek in Dordrecht, die bruist van de energie en creativiteit en waar ruimte is voor focus;
 • Veel vrijheid: resultaat is wat telt, aan jou de verantwoordelijkheid om dat vorm te geven;
 • Een heel prima salaris: onze verwachtingen zijn hoog, maar we geven daar veel voor terug;
 • Een bedrijf met een bijzondere fijne cultuur;
 • Gezelligheid en verbinding: wanneer we mooie resultaten hebben behaald, vieren we dat met elkaar.

Meer over Sevenground

We zijn een hecht bedrijf dat volledig op eigen benen staat. Met ons nuchtere Hollandse boerenverstand en onze creativiteit zorgen we voor een vlotte besluitvorming en mooie no-nonsense producten, waar iedereen iets aan heeft. Veel van de 40 collega’s (waarvan de helft remote-werkers wereldwijd), weten zich afhankelijk van hun Schepper. Tegelijk zijn we soms een tikkeltje eigenwijs, stellen we hoge eisen aan onszelf en aan elkaar. De reden van het bestaan van Sevenground is dat we door de inzet van onze talenten geld verdienen en daarvan delen met mensen die dagelijks bouwen aan God’s koninkrijk (zoals evangelisten) of het financieel minder getroffen hebben (bijv. door kind sponsoring). Mattheüs 28 is de drijfveer: Vertel alle volken het Goede nieuws. Onze organisatie kent weinig top-down management. We zijn professionals die verantwoordelijk zijn voor het beheer van ons eigen werk.

Belangstelling?

Wanneer je interesse hebt en meer wilt weten over deze functie dan nodigen we je uit om contact
op te nemen met Annette Westerhuis Bos ([email protected]). Direct solliciteren kan ook. Graag motivatiebrief met C.V. richten aan Annette. Wij kijken er naar uit.