Charity

Waarom we het doen

Wij geloven dat God de wereld heeft gemaakt en dat het Zijn bedoeling is dat alle mensen op de hele aarde weten Wie hij is en het goede nieuws horen dat ze gered zijn door in Hem te geloven. Daartoe gaan mensen de wereld in om het Evangelie te verkondigen. Zij hebben daarvoor de juiste talenten gekregen van God.

Bij Sevenground hebben mensen hun talenten gebundeld om een mooi product te ontwikkelen waar we geld mee kunnen verdienen. Een deel van de winst willen we teruggeven aan God en Hem eren. Zo geven wij een deel door van wat aan ons gegeven is zodat anderen op hun plekken en op hun manier verder kunnen bouwen aan het koninkrijk van God. Onze hoop is dat dit ook aanstekelijk werkt voor andere personen en bedrijven.

Een grote partner is Compassion. Hoe zij het koninkrijk bouwen ligt ons na aan het hart. Zij maken het verschil. Omdat ons customer support team bestaat uit 12 Filipijnse collega’s, zijn de moeder/kind projecten van Compassion Filipijnen een mooie combinatie. Gedurende de Covid periode heeft ons team voedselpakketten aan de allerarmsten kunnen uitdelen via een Compassion project (dat kun je zien in het korte filmverslag).

Verder mogen collega’s met regelmaat projecten aandragen waarbij ze zelf betrokken zijn, aan wie Sevenground dan een schenking doet. Tijdens de huddle (dagstart) hebben we regelmatig enthousiaste werkers van die doelen over de vloer die ons met passie vertellen over het werk dat zij hebben kunnen doen en aan het doen zijn met het budget dat wij beschikbaar konden stellen. Daar worden we erg blij van.